Sovata Ensana Health Spa Hotel ★★★★

O schimbare de mediu vindecătoare

Aer curat, apă terapeutică, linişte şi un mediu înconjurător minunat – în acest hotel de patru stele din Sovata, sunt toate condiţiile pentru o cură terapeutică sau un weekend wellness relaxant în stil transilvănean.
Piscina cu apă terapeutică a hotelului este alimentată cu apa Lacului Ursu, situat la doar 200 de metri. Lacul Ursu nu este renumit doar pentru forma sa asemănătoare unei piei de urs întinse: apa cu concentraţie salină ridicată a acestui lac helioterm, unic în Europa, are numeroase efecte terapeutice, fiind populară în rândul persoanelor cu afecţiuni locomotorii şi dermatologice sau ginecologice.
Vizitatorii dornici de vindecare sunt primiţi în hotel de o echipă de medici specialişti şi terapii tradiţionale, iar cei care caută relaxare prin wellness, se pot bucura de o secţie wellness spaţioasă şi tratamente de înfrumuseţare.
Hotelul este un loc excelent de pornire şi pentru descoperirea peisajului transilvănean pitoresc. Ieşirile, excursiile, plimbările în aerul proaspăt de munte în pădurile din apropiere oferă o experienţă extraordinară şi revigorantă pentru trup şi suflet.

Camere

În camerele noastre duble cu balcon, confortabile şi cu vedere la pădure sau Lacul Ursu, vă aşteaptă o relaxare desăvârşită. În oferta noastră se regăsesc şi camere dotate cu aer condiţionat. Pentru cazare în Sovata, faceţi o rezervare la noi!

SPA комплекс

La noi vă puteţi petrece întreaga zi scăldându-vă în piscină după piscină. În secţia wellness, pe lângă bazinul de înot, vă recomandăm să încercaţi şi bazinul de agrement, băile Kneipp cu apă rece şi apă caldă, precum şi saunele. Distracţia pentru copii este asigurată de un bazin special pentru copii.
Iar experienţele spa nu se încheie aici: alegeţi dintre tratamentele noastre wellness de relaxare şi înfrumuseţare sau întăriţi-vă musculatura pe aparatele sălii Danubius Premier Fitness!

Servicii Medicale

Apa terapeutică a Lacului Ursu aflat în apropiere este eficientă în cazul numeroaselor probleme de sănătate: ameliorează afecţiunile reumatice şi locomotorii, îmbunătăţeşte starea persoanelor care suferă de boli ginecologice cronice inflamatorii şi hormonale, fiind recomandată şi în reabilitarea posttraumatică şi în cazul afecţiunilor respiratorii alergice.

Restaurant

Transformaţi-vă mesele în experienţe veritabile! Restaurantul nostru oferă cea mai bună selecţie de gusturi autohtone şi internaţionale, iar seara vă puteţi bucura de cină pe un fundal cu muzică live.
Pentru pauzele de cafea din timpul zilei, întâlniri cu prietenii sau relaxarea de seară, vă aşteptăm în atmosfera deosebită în Drink Bar şi Cafenea, cu program de dimineaţă până seara târziu.

Evenimente

Sălile de dimensiuni variabile din cadrul secţiei spaţioase dedicate conferinţelor oferă un loc de desfăşurare excelent pentru evenimentele profesionale, conferinţe, programe corporative sau chiar baluri şi banchete.

  • WiFi
  • Отель для гостей-инвалидов
  • Ресторан
  • Лечебные процедуры
  • Парковка
  • Отель, принимающий дом.животных
  • Bелнес-услуги
  • Конференц-залы

Leave a Review

Your email address will not be published.